Maso Vaverka a.s.


TRADICE OD ROKU 1935


Hlavní stránka


Produkty


Výrobní proces


Fotogalerie


Kontakt



Produkty

Nabízíme zatím 3 produkty. Kotletu, bůček a krkovičku. Vše zavařené v nálevu, který uvařen z vepřových kůží nebo samostatně, kdy je uzené maso pouze zavakuované ve speciálním sáčku. Vše je ručně zpracováno a pomocí rodinných receptů připravováno s láskou. Vše dělá majitel sám a proto se zde může hovořit o českém výrobku s tradicí, kterou získával od svých předků.

Maso se nejprvně naloží do koření a nechá se nějakou dobou odležet, poté se vyudí v elektrické udírně a následně se připraví vývar z vepřových kůží, do kterého se maso potopí a nechá se zavařit. Více informací a podrobnější postup, se dozvíte v části výrobní proces.



  1. Kotleta


  2. Bůček


  3. Krkovička

Tabulka cen

Produkt Cena za uzené maso/ Cena za zavařené maso
Kotleta 59 Kč/100g
79 Kč/100g
Bůček 65 Kč/100g
75 Kč/100g
Krkovička 59 Kč/100g
69 Kč/100g