Maso Vaverka a.s.


TRADICE OD ROKU 1935


Hlavní stránka


Produkty


Výrobní proces


Fotogalerie


Kontakt


Hlavní stránka

Tento web je vytvořen v rámci projektu do předmětu Informatika pro ekonomy II. Všechny použité textové i grafické prvky jsou buď řádně ocitovány, nebo jsem jejich autorem.


Dobrý den, vítám Vás na moji stránce, která je zaměřená na uzené maso a jeho výrobu.


Dovolujeme si Vám představit naši rodinnou firmou MASO VAVERKA a.s. z Prostějova, která se zabývá výrobou uzeného vepřového masa. Klademe důraz na kvalitní výběr masa pouze z českých chovů a naše výrobky jsou zcela bez chemických konzervantů, dochucovadel, stabilizátorů a barviv. Maso nakládáme klasickou metodou pouze do soli /žádná rychlosůl /a česnek u. Po důkladném uležení maso udíme na švestkové dřevu 9-12hodin dle druhu masa. Takto vyuzené maso Vám vydrží podstatně déle / při uzení ztrácí cca 25% své původní váhy/ , protože obsahuje minimální hlvkost, která způsobuje následný vznik plísní v mase. Aby maso vydrželo dlouho chutné a svěží, tak ho pro Vás zavakujeme a nebo zavaříme. Zavakuované maso má minimální trvanlivost 3 měsíce od data výroby. Teplota skladování + 5°C Zavařené maso – zavařujeme do vývaru z vepřových nožek a kůží, má minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Teplota skladování + 18°C. V případě zájmu Vás rád navštívím a nechám ochutnat naše výrobky. Rozhodnutí je jen na Vás , ochutnání nic nestojí , kromě Vašeho času. Věřím, že nebudete litovat.

S pozdravem


VAVERKA JAROSLAV

Majitel společnosti

Tabulka produktů

Produkty Kotleta
Bůček
Krkovička