DORTY_A

V tabulce níže naleznete nabídků krémů.

Složení krémů:

Lehký máslový krém jehož základem je vždy máslo, puding, cukr. Dále se podle jednotlivých příchutí přidává do čokoládového belgická čokoláda, do vanilkového vanilkový lusk, do karamelového karamel, do pistáciového přírodní pistáciová pasta a do jahodového čerstvé jahody a bílá čokoláda.

Krém z mascarpone se skládá vždy z jemného tvarohu, smetany a mascarpone. Podle příchutí se přidávají stejné ingredience jako u lehkého máslového krému. A do mátového je přidaná mátová pasta.

Pařížská šlehačka se skláda z bílé či tmavé belgické čokolády s vysokým obsahem kakaa a smetany.

Nabídka krémů
Lehký máslový Mascarpone Pařížská šlehačka
Čokoládový Čokoládový Z bílé čokolády
Vanilkový Vanilkový Z tmavé čokolády
Karamelový Karamelový
Pistáciový Pistáciový
Jahodový Jahodový